Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@19:49:35 GMT

حک شدن آیات قرآن بر قلب حافظ کم‌سواد قرآنی

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۹۴۷۷

حک شدن آیات قرآن بر قلب حافظ کم‌سواد قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی- لیلا نورالهی، یکی از حافظان قرآن استان کردستان دارای تحصیلات ابتدایی بوده که در مدت دو سال موفق به حفظ قرآن به سه زبان عربی، فارسی و ترکی شده است.

به گزارش ایکنا از کردستان، لیلا نورالهی یکی از حافظان قرآنی استان کردستان که باوجود تحصیلات ابتدایی موفق به حفظ قرآن به سه زبان عربی، فارسی و تُرکی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا خبرگزاری ایکنا با این بانوی قرآنی مصاحبه‌ای داشته است که در ادامه می‌آید؛
لیلا نورالهی، حافظ قرآنی متولد 1363 در روستای آزاد ویس علیا از بخش کرانی شهرستان بیجار و فرزند اول خانواده بوده و دو برادر و یک خواهر دیگر نیز دارم و در سال 1393 ازدواج‌کرده و اکنون نیز ساکن همان روستا هستم.
وی در مورد چگونگی قرار گرفتن در مسیر قرآن اظهار کرد: من به دلیل نبود مدرسه در روستا تا کلاس پنجم ابتدایی تحصیل کردم اما علاقه خاصی به یادگیری قرآن داشتم و لطف خداوند شامل حال من شد و آیات قرآن بر قلب من حک شد.
نورالهی افزود: خداوند همواره انسان را در مسیر راست و صحیح قرار می‌دهد و با آیات گوهربار خود او را راهنمایی و هدایت خواهد کرد. من نیز با هدایت الهی قدم در وادی آرامش‌بخش قرآن گذاشتم و هر آنچه را که امروز در زندگی به آن رسیدم به برکت نور قرآن بوده است.
وی با اشاره به اینکه روخوانی و روان‌خوانی قرآن زیر نظر استاد ذوق علی عباسپور، ریش‌سفید روستای آزاد ویس علیا خواندن قرآن را در سن هشت‌سالگی به‌طور کامل یاد گرفتم، افزود: با رهنمودهای این استاد گران‌قدر قرآنی و علاقه بسیار بالای خودم کار حفظ قرآن را از سن 23 سالگی شروع کردم.
پدر و مادرم مشوق اصلی من برای حفظ قرآن بودند
نورالهی با اشاره به نقش مؤثر خانواده در راهنمایی فرزندان بیان کرد: مشوقان اصلی من در این مسیر پدر و مادرم بودند که تا حفظ آخرین آیات قرآن کریم هیچ‌گاه من را تنها نگذاشتند همچنین سید احمد و سید جلال موسوی از اساتید قرآنی بیجار در این مسیر من را راهنمایی می‌کردند.
وی عنوان کرد: در یادگیری و حفظ قرآن نیاز به داشتن یا نداشتن تحصیلات عالیه نیست و با قرار گرفتن در این مسیر خداوند متعال خود بیشترین حمایت‌ها و کمک‌ها را خواهد کرد.
این حافظ قرآن در مورد نحوه برنامه‌ریزی خود برای حفظ قرآن گفت: کار حفظ قرآن را از سال 1386 آغاز کردم در ابتدا روزی نصف صفحه را حفظ می‌کردم اما کم‌کم به‌روزی یک صفحه و دو صفحه افزایش دادم و آن‌قدر شور و ذوقم برای یادگیری قرآن زیاد شده بود که تمام فکرم این بود که روز دیگر بیاید تا بتوانم مابقی آیات الهی را حفظ کنم.
مدت دو سال موفق به حفظ کل قرآن شدم
وی با اعلام اینکه در مدت دو سال یعنی تا سال 86 موفق به حفظ کل آیات قرآن شدم، ادامه داد: در کنار کار حفظ آیات قرآن، توانستم حفظ معانی آیات قرآن را به دو زبان ترکی و فارسی را نیز به محفوظات خود اضافه کنم.
نورالهی در مورد انگیزه و علاقه به حفظ قرآن خود گفت: آشنایی با معانی و درک آن، رهنمودهایی که برای زندگی به آن‌ها احتیاج داشتم، علاقه وافر به آیات الهی و لذت بردن از خواندن آن‌ها موجب شد تا تمام سعی‌ام را برای حفظ قرآن کریم به‌کارگیرم.
صوت استاد پرهیزکار یکی از انگیزه‌های اصلی حفظم بود
وی با اشاره به اینکه برای حفظ قرآن از فایل‌های صوتی استاد پرهیزگار بهره بردم، عنوان کرد: صوت دل‌نشین و گوش‌نواز بودن صدا، لحن و تکلم قرآنی بسیار زیبای استاد پرهیزگار در من شور و شعفی وصف‌ناشدنی برای حفظ قرآن ایجاد می‌کرد و انگیزه من را برای ادامه کار بیشتر می‌کرد.
این حافظ قرآن ادامه داد: هرچند تمام آیات و سوره‌های قرآن بسیار زیبا هستند اما من به سوره‌های مبارک «یس» و «الرحمن» که به‌حق قلب و عروس قرآن هستند، علاقه وافری دارم.
وی با اشاره به آثار و برکات قرآن در زندگی شخصی‌اش اشاره و اعلام کرد: تأثیرات قرآن در زندگی من مانند چراغی روشن در تاریکی بود و از این بابت خداوند را شکرگزارم که این لطف بزرگ را در حق من کرده و اجازه حفظ قرآن را بر قلبم داده است.
امروز دیگر در ذهن و قلبم جز آیات الهی چیزی دیگر راه ندارد
نورالهی ادامه داد: بعد از تلاوت آیات قرآن و معانی آن‌یک نوع احساس سبک‌بالی و آرامشی در من ایجاد می‌شود که زبان از بیان این آرامش درونی قاصر است و امروز دیگر در ذهن و قلبم جز آیات الهی چیزی دیگر راه ندارد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا حفظ معانی قرآن در تسهیل حفظ قرآن به وی کمک کرده است، گفت: آشنایی با معانی قرآن فهم کلمات و آیات قرآن را بیشتر و حفظ آن را برای من راحت‌تر می‌کرد چراکه با این امر از معانی و آیات قرآن لذت می‌بردم.
این حافظ قرآن که حفظ کل قرآن توسط خود را که تا تحصیلات پنجم ابتدایی را داشته یک معجزه می‌داند و افزود: درزمانی که کار حفظ قرآن را انجام می‌دادم بیشتر اساتید قرآن که از راهنمایی آن‌ها بهره‌مند بودم به من تأکید می‌کردند که برای جلوگیری از فراموشی آیات کار مرور را انجام دهم اما باگذشت 12 سال از حفظ آیات قرآن هیچ‌کدام از آن‌ها را فراموش نکرده‌ام و این خود یکی دیگر از معجزات قرآن در زندگی من است.
وی در پایان به مدارک قرآن خود اشاره کرد و یادآور شد: من دارای مدرک حفظ قرآن از مؤسسه دارالقرآن راه روشن قم، تربیت مربی از اداره تبلیغات اسلامی هستم و همواره تمام تلاش خود را برای ترویج و آموزش قرآن به کار گرفته‌ام.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان فعالیت های قرآنی حافظ قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند