Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در یادواره یکصد و ده شهید طلبه روحانی و تجلیل از مقام علمای منطقه رستمکلا در اجتماع روحانیون و مردم مازندران گفت: مرحوم علامه آیت الله ایازی و فرزندان و شاگردانشان و همه علمای این خطه، در این سالهابسیارنورافشانی کرده اند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی مجمع، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ظهر پنجشنبه یازدهم مهرماه در یادواره یکصد و ده شهید طلبه روحانی و تجلیل از مقام علمای منطقه رستمکلا، آیت الله العظمی علامه حاج شیخ ابوالحسن ایازی و قاضی عادل حجت الاسلام شیخ محمدرضا ایازی و شیخ محمد جواد ایازی گفت:سلام و درود خداوند به روح شهدا و امام راحل و رهبر معظم انقلاب.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
خداوند را شاکریم که در این مجلس و محفل نورانی که معطر است به نام شهدا و قدم علما. امروز، حضور در این جلسه که برای برزگداشت شهدای گرامی روحانیت در این منطقه و همچنین برای پاسداشت عالمی فرزانه، آیت الله ایازی برقرار شده، فرصت مغتنمی برای ما است.

ایشان با اشاره به جایگاه شهدا در معارف اسلامی گفت: خداوند در قرآن مساله شهادت را به نوعی دادو ستد با خودش تشبیه نموده و این را یک حق الهی دانسته که در برابر جان شهدا، بهشت را تضمین کند. در آیه ۱۱۱ سوره توبه، که با عدد شهدای روحانی این منطقه تطبیق دارد، این حقیقت تکان دهنده را بیان می‌کند که خداوند در ازای مال و جان شهدا، عالمی را به آن‌ها وعده داده که ما در اینجا نمی‌توانیم آن را تصور کنیم. مقام و رزق شهدا را نمی‌توانیم درک کنیم که وعده الهی برای معامله با خداست. خدای متعال که سلطان همه عوالم است می‌فرماید بشارت بدهید به این معامله‌ای که با خدا کردید. برادران عزیز، این مساله در قرآن، که فوض عظیم نامیده شده، و در قرآن بیش از ده بار این تعبیر فوض عظیم و رستگاری بسیار بالا آمده است و اهل شهادت به آنجا می‌رسند.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: یکی از مواردی که در قرآن همین فوض عظیم را به آن عطا کرده اند، مقامی است که خداوند از انسان راضی باشد و انسان هم از خداوند راضی باشد. این‌ها کلمات صرف نیست و مقامی است که ویژگی‌هایی دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که در جمع باشکوه خانواده‌های شهدا، فضلا، علمای و روحانیون استان و اقشار مختلف مردم ولایتمدار مازندران سخن می‌گفت، با اشاره به اینکه در این مجلس شهدا، به برکت شهدا باید توشه‌ای ببریم، گفت: حق متعال می‌فرماید به بندگان اهل رضایت، شکری نصیب می‌کند که در او جهل نیست. یادی نصیب او می‌کنم که همواره به یاد من باشد و محبتی از خودم را در دل او می‌اندازم که محبت من را به محبت همه محبوبین ترجیح می‌دهد. محبت او چیست و حب او را بر محبت هر چیزی ترجیح دادن، ویژگی عظیمی است. خداوند می‌فرماید که وقتی بنده من، من را دوست داشت، من هم او را دوست دارم و چشم و دلش را باز می‌کنم به جلال خودم. در این روایت آمده که این خداوند با این بنده مانوس خدا، مناجات و گفتگو می‌کند. در تاریکی شب، با بنده خودش گفتگو می‌کند. این مقام اهل رضایت است.

وی گفت: فوض العظیم برای اهل رضایت و برای شهید آورده شده است. این فوض عظیم که رستگاری بی پایان است، مراتب و مسائل و خواص دیگری هم دارد. حیات طیبه و رزق به غیر حساب را برای شهید قرار داده اند. انسان به غذایی که می‌خورد، توجه می‌کند، در روایت آمده است که علم را از چه کسی می‌گیرید، شبیه همان طعام. رزق در قرآن عبارت از غذا و خوراک و پوشاک نیست. بلکه در تفسیر قرآن، علم و باطن خوب هم رزق است. نورانیت قلوب، رزق الهی است. علمایی که با علمشان نورافشانی می‌کنند، رزق الهی را برای شاگردانشان تقسیم می‌کنند. این رزق به غیر حساب است. یعنی میزانش تابع کار ما و بر حسب علت و معلولی نیست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مفهوم رزق الهی در قرآن افزود: علم یکی از مصادیق این رزق است. خیلی خوب است که از خدا بخواهیم که رزق به غیرحساب را به ما عطا کند. در همین خطه شما که وطن ما هم هست، اینجا چقدر عالم داشته که رزقشان نور الهی بوده است. نص آیه قرآن است که حق متعال، نور است و این زمین و آسمان به نور پروردگار روشن است. الله نور السماوات و الارض. قرآن را باید باور داشت و در وجود انسان به باور تبدیل شود. خداوند نور زمین و آسمان‌ها است. نور مگر می‌شود دیده نشود. هر چیزی که می‌بینیم به همین نور است. علما از همین نور بهره مند می‌شوند و نور افشانی می‌کنند.

وی با گرامیداشت مجاهدت‌های علمی آیت الله العظمی علامه حاج شیخ ابوالحسن ایازی و فرزندان عالم آن مرحوم و شهدای روحانی منطقه افزود: مرحوم علامه آیت الله ایازی و فرزندان و شاگردانشان

و همه علمای این خطه، در این سال‌ها بسیار نورافشانی کرده اند و باید قدر آن‌ها را دانست. ما تصور نورانیت عالم معنا را نمی‌کنیم. در این خطه بزرگان زیادی بودند. مرحوم آیت الله کوهستانی، مرحوم والد ما که به این بزرگواران علاقه داشتند. ما باید از نور آن‌ها که امتداد دارد در این زمان، برای تعالی خودمان بکوشیم. ما این بدن را مانند یک پوستین کنار می‌گذاریم و وارد عوالم دیگری می‌شویم. علما می‌توانند دست ما را با قول و نصایحشان بگیرند. افرادی تلاش کرده اند که بین مردم و علما را جدایی بیندازند. دشمن هرچه تلاش کرد موفق نشد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان گفت: جمهوری اسلامی، به برکت علما در کمال اقتدار است. خدا امام امت را رحمت کند که راه او راه عزت بود و همین طور به مقام معظم رهبری طول عمر و سلامتی و توفیق بدهد که راه امام را ادامه داد و امروز جمهوری اسلامی با عزت در منطقه عمل می‌کند. شما مردم کاری کردید که آمریکای مدعی اقتدار تلاش می‌کند با رئیس جمهور ما بنشیند. این رئیس جمهور آمریکا عربستان را به گاو شیرده تشبیه می‌کند و می‌گوید شما یک هفته هم بدون ما نمی‌توانید دوام بیاورید. اما چهل سال بر علیه ما مقابله کردند و ما از هر روز مقتدرتر ایستاده ایم و این به برکت خون شهدا و اخلاص مردم و علمایی که احب الله بوده و با خدا معامله کرده اند، به دست آمده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر این جمله که مسئولان کشور بایدبا تدبیر، شرایط سخت مردم را با نگاه به درون کشور حل کنند، گفت: راه برون رفت از مسائل و مشکلات، استقامت و توجه به توانایی‌های درون است. ایران کشور مومنینی است که پشتوانه شان علاقه به اهل بیت است. بزرگترین قدرت‌های جهان اگر جمع شوند نمی‌توانند قلب‌ها مردم ما را از اهل بیت برگردانند. نور اهل بیت قلب‌های نورانی را جذب کرده و سایر قلب‌ها را پاکیزه می‌کند. این داستان مردمی است که حول امامشان گرد آمده اند. چقدر سرمایه گذاشته اند کشور‌های غربی که مردم ما را از پا درآورند و حرف‌های خودشان را به کرسی بنشانند، اما موفق نشده اند. تا زمانی که مسیر ما همین باشد، عنایات الهی پشت سر مردم هست. نور و اخلاص شهدا این کشور را بیمه کرده است. دشمنان با همه خباثت‌ها نتوانسته اند علما و مردم را از یکدیگر جدا کنند و نخواهند توانست.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: معیار الهی هر جایی و هر وقتی است که هر کس برای خدا قیام کند، خدا با اوست. امیرالمومنین به اصحاب خود گفتند که از ملامت سرزنشگران نهراس. خداوند با کسی است که تقوا پیشه کند. این نص کلام قرآن است که خداوند دفاع می‌کند و کمک می‌کند به کسانی که ایمان آورده اند. اگر می‌خواهیم به عزت برسیم، عزت با خداست. با پیغمبر و اهل بیت است و کمک آمریکا و اروپا اثری ندارد. باید برگردیم به ریشه‌هایی که عزت و اقتدار را برای این کشور و مردم به بار می‌آورد. آدم باید سروکارش با خدا باشد. ما در حجابیم. خداوند سلطان همه عوالم است و همه چیز به او قیام می‌کند. در اعمال و رفتار باید این مسائل را مد نظر قرار دهیم. از خداوند متعال بخواهیم که قلوب ما را به محبت خویش منور فرماید.

شایان ذکراست آیت الله آملی لاریجانی در بدو ورود به حوزه علمیه جعفریه رستمکلا، با حضور بر مزار آیت الله العظمی ایازی و قرائت فاتحه، یاد و خاطر این علامه و فرزندان عالم ایشان را گرامی داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صادق آملی لاریجانی اتحادیه اروپا اجتماع روحانیون رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۵۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران

در برنامه صف اول آقای علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

علی آبادی گفت: امروز اجلاس آفریقا را داشتیم و فردا بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالا‌هایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالا‌های قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشور‌های آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالا‌های ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملا مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد میرسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهمترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزار‌های مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می دهیم که صادرات محور و دانش بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تاسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • سون: آرسنال یک از بزرگترین تیم‌های جهان است
  • قدرت و نفوذ ایران در جهان مایه افتخار است
  • عملیات تنبیهی وعده صادق، اثبات ظهور قدرت نظامی ایران به جهان
  • یادواره شهدای مدافع حرم و امنیت بزرگترین رویداد فرهنگی مردمی است
  • حیات طیبه در خودنمایی نسیت، بلکه در اخلاص و پاکی است
  • بزرگترین چاپگر ۳بعدی جهان یک خانه را در ۸۰ ساعت می‌سازد