Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@08:30:51 GMT

مجموعه سه جلدی «قلب‌های بیمار در قرآن» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۰۴۷۷

مجموعه سه جلدی «قلب‌های بیمار در قرآن» منتشر شد

به گزارش ایکنا؛ مجموعه سه جلدی «قلب‌های بیمار در قرآن، پیامد‌ها و راه‌های درمان آن» به قلم فردین احمدی به نگارش درآمده است. هر یک از مجلد‌ها به موضوعات مهمی اختصاص یافته که می‌تواند پیامد‌های بسیاری را در زندگی فردی و اجتماعی به دنبال داشته باشد.

جلد اول؛ مصادیق بیماری دلی و اوصاف آن

جلد نخست این کتاب که با موضوع «مصادیق بیمار دلی و اوصاف آن‌ها در قرآن و روایات» در ۹۶ صفحه با قطع وزیری به چاپ رسیده است، کفر، نفاق و هوا و هوس را به عنوان مصادیق انواع بیماری دل بحث و بررسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده درباره نفاق، پس از بررسی معنای لغوی آن به ویژگی‌های آن از جمله، شک و تردید، عبرت نگرفتن، پارسانمایی، دنیاطلبی و... اشاره می‌کند، همان گونه که در تبیین کفر معنا و مصادیق آن را در قرآن و روایات تحقیق و بررسی کرده است. سپس به ویژگی‌های فردی کافران از جمله عدم تعهد، انکار معاد، عناد و دشمنی، ظلم و ربا گرفتن، تقلید کورکورانه پرداخته است. قسمت پایانی کتاب نیز که با عنوان هوا و هوس آمده به ارزش مبارزه با هوای نفس و ویژگی‌های هوس‌بازان از جمله کینه‌ورزی، دور کردن مومنین از راه حق، دروغگویی و افراط اختصاص دارد.

نویسنده در مقدمه کتاب به آیه ۲۲۵ بقره اشاره دارد و در آن خداوند انسان‌ها را به واسطه آنچه قلب‌هایشان پذیرفته مواخذه می‌کند. چرا که دل و قلب انسان به مثابه سلطان تن اوست و تمام آنچه بر زبان جاری می‌شود و در عمل می‌آید همه به خواسته‌های دل بستگی دارد؛ بنابراین اگر قلبی بیمار باشد، گفتار و کردارش نا به جا و بر خلاف فطرت پاک انسانی او خواهد بود. قرآن، قلبی را که دارای ایمان و عمل صالح باشد «قلب سلیم» و «قلب منیب» خوانده است.

جلد دوم؛ علل و عوامل ایجاد بیمار دلی

جلد دوم این مجموعه سه جلدی علل و عوامل ایجاد بیمار دلی و پیامد‌های آن را بر می‌شمارد که در ۹۶ صفحه با قطع وزیری به چاپ رسیده است.

در این مجلد، نویسنده، به علل و عوامل بیماری‌های قلبی از جمله حقارت درونی، ترس، القائات پی در پی شیطان پرداخته و در فصلی به صورت ویژه عوامل ایجاد مرض قلبی کفر را بررسی کر ده است. در این فصل، استکبار، انحراف از حق، بخل ورزی، نداشتن خوف و رجاء متعادل تحلیل و شده است.

نویسنده در فصلی دیگر عوامل شکل‌گیری و تقویت مرض قلبی را، در بدحجابی، نقص اندیشه، مکر زنان، نظر بازی و نگاه به زنان و دختران و. عنوان می‌کند.

فصول بعدی کتاب به پیامد‌های بیماری قلبی نفاق از جمله، تباهی ایمان، بی‌اعتمادی، استهزاء خدا، ترویج فساد و خودکامگی، مهر خوردن بر قلب و نیز پیامد‌های بیماری قلبی کفر از جمله، حبط اعمال، قبول نشدن توبه، ترس قلبی در دنیا همچنین پیامد‌های بیماری قلبی هوا و هوس از جمله، دوری از عدل و داد، گمراهی و ضایع کردن نماز، ترویج فساد، عذاب الهی اختصاص دارد.

جلد سوم؛ راه پیشگیری و درمان بیمار دلی

جلد سوم کتاب با عنوان «راه پیشگیری و درمان بیمار دلی»، در ۶۴ صفحه در قطع وزیری به چاپ رسیده است.

در این جلد، نویسنده به اهمیت درمان بیماری دل، راه‌های درمان بیماری نفاق از طریق قرآن، دعا، زدودن کاهش دلبستگی‌ها، زدودن شکاکیت، تقویت ایمان، تقویت خداباوری را به طور مشروح بیان کرده است. از جمله این که درمان بیماری کفر از طریق تقویت قوه تشخیص، دوری از تعصب کورکورانه، دوری از بخل، تعادل در خوف و رجا و درمان بیماری قلبی هوا و هوس از طریق، روزه گرفتن، پیروی از عقل، تقویت ایمان و تقوا، خواندن نماز، پناه بردن به خدا بیان شده است.

یادآور می‌شود؛ این مجموعه سه جلدی حاصل تلاش چندین ساله نویسنده و پژوهشگر جوان این کشور است که ابتدا ضمن این که با این موضوع رساله ارشد خود را با نمره عالی دفاع می‌کند، سپس چندین مقاله علمی نیز از آن استخراج می‌کند و سرانجام نیز بعد از گذشت بیش از ۳ سال در اریبهشت ۹۸ آن را به چاپ می‌رساند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۰۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی

آزمایش مهم اولین «واکسن شخصی» برای نخستین بار در جهان در انگلیس در حال انجام است و این واکسن از نوع پیام‌رسان آر.ان.‌ای (mRNA) است که در مقابل ملانوما، یکی از مرگبارترین انواع سرطان پوست به کار گرفته می‌شود.

به گزارش ایسنا، «استیو یانگ»، ۵۲ ساله از منطقه استیونج در هرتس بریتانیا که در ماه اوت سال گذشته بخشی از پوست سرش برای مقابله با سرطان جراحی شد، از اولین بیمارانی است که تزریق این واکسن را امتحان می‌کنند.

بنابر گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، این واکسن طوری طراحی شده است که به سیستم ایمنی بدن او کمک می‌کند تا هر سلول‌ سرطانی باقی مانده را تشخیص داده و از بین ببرد.

امید می‌رود که به این ترتیب سرطان او دوباره برنگردد.

در این واکسن که اکنون در مرحله نهایی و سوم آزمایش خود قرار دارد، همان فناوری به کار گرفته شده است که در تولید واکسن‌های فعلی کووید استفاده می‌شود.

پزشکان بیمارستان کالج دانشگاهی لندن در کنار آن داروی دیگری به نام پمبرولیزومب ( Pembrolizumab ) با نام تجاری کیترودا (Keytruda) را به بیمار می‌دهند که همچنین به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا سلول‌های سرطانی را از بین ببرد.

نشانگرهای ژنتیک

این درمان ترکیبی، ساخته شده توسط شرکت‌های مدرنا، مرک شارپ و دوهم هنوز به طور عادی از طریق سیستم درمان انگلیس و خارج از رویه آزمایشهای بالینی در دسترس نیست.

متخصصان در برخی از دیگر کشورها از جمله استرالیا، در تلاش هستند تا با امتحان آن بر بیماران، شواهد بیشتری را جمع‌آوری کنند و بسنجند که امکان استفاده گسترده از آن وجود دارد یا نه.

این واکسن «شخصی» است، به این معنا که با کمک سلول‌های خود شخص تولید می‌شود و ترکیب آن متناسب با هر بیمار تغییر می‌کند.

روش کار واکسن طوری است که با نشانگرها و مشخصات ژنتیکی ویژه فرد و تومور او مطابقت داشته باشد و به این ترتیب بدن را هدایت می‌کند تا پروتئین‌ها یا پادتن‌هایی بسازد که تنها به سلول‌های سرطانی با همان نشانگرها یا پادگن‌ها حمله کنند.

«ساخت سفارشی»

دکتر هدرشاو، محقق بیمارستان کالج دانشگاهی لندن گفته است این تزریق قابلیت درمان افراد مبتلا به سرطان پوستی ملانوما را دارد و آزمایش آن روی سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه هم شروع شده است.

او این شیوه را یکی از هیجان‌انگیزترین درمان‌هایی دانسته که در مدت طولانی شاهد آن بوده است.

او افزوده اینکه واکسن کاملا به طور سفارشی برای بیمار ساخته شده است، برای بیماردیگری که منتظر دریافت واکسن است، نمی‌تواند کارگر باشد.

او با شخصی خواندن این واکسن گفته است که این موضوع بسیار فنی است و با دقت برای هر بیمار ساخته می‌شود.

«واقعا هیجان انگیز است»

بخش بریتانیایی این آزمایش بین‌المللی روی ۶۰ تا ۷۰ بیمار در هشت مرکز از جمله در لندن، منچستر، ادینبورگ و لیدز انجام می‌شود.

بیماران مورد آزمایش باید ملانوماهای پرخطرشان را ۱۲ هفته قبل برداشته باشند، تا بهترین نتیجه را بگیرند.

آقای یانگ در حال درمان در لندن است.

او امروز به برنامه رادیو چهار بی‌بی‌سی گفت: این آزمایش فرصتی را به من می‌دهد تا حسی داشته باشم که با یک دشمن بالقوه و نامرئی مبارزه می‌کنم.

به گفته او اسکن‌ها نشان دادند که او از نظر رادیولوژیک بدنش عاری از سرطان است، ولی هنوز این احتمال هم وجود دارد که سلول‌های سرطانی در جایی از بدنش پیدا شوند.

او افزوده است به جای اینکه منتظر بنشینم و آرزو کنم که دوباره سلول‌های سرطانی برنگردند، من این شانس را داشتم که دستکش‌های بوکس را بردارم و به سراغش بروم.

علایم سرطان پوستی ملانوما

این موسیقدان سالها شاهد یک توده روی پوست سرش بود تا اینکه متوجه شد، سرطان است. به گفته او این یک «شوک بزرگ» برایش بود.

او گفته که دوهفته فقط به این فکر می‌کرد که «دیگر تمام شد».

او افزوده است که پدرش در سن ۵۷ سالگی به دلیل ابتلا به بیماری آمفیزم (از بین رفتن ویژگی ارتجاعی ریه) جان داد و بر همین مبنا فکر می‌کرد که جوانتر از پدرش از دنیا خواهد رفت.

علایم شایع سرطان پوست که باید مورد توجه قرار گیرد عبارتند از:

- خال غیرطبیعی جدید

- خال موجود که به نظر می‌رسد در حال رشد یا تغییر است.

- تغییر یک بخش طبیعی پوست

هرچه که ملانوم زودتر تشخیص و برداشته شود، درمانش راحتر است و احتمال موفقیت درمان هم بیشتر است.

داده‌های آزمایش‌های فاز دوم که در دسامبر منتشر شد، نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوماهای پرخطر که همراه با ایمونوتراپی داروی کیترودا تزریق شده بودند، نسبت به کسانی که تنها دارو دریافت کرده بودند، تقریباً نصف (۴۹ درصد) بود.

دکتر شاو از وجود «امید واقعی» این درمان سخن گفته است که بتواند بازی را عوض کند به خصوص اینکه عوارض جانبی نسبتاً قابل تحملی دارد.

به گفته او این عوارض شامل خستگی و درد بازو هنگام دریافت واکسن است که برای اکثر بیماران بدتر از زدن واکسن آنفلوآنزا یا کووید نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • مجموعه ۹ جلدی بن‌مایه‌های فلسفه دین رونمایی می‌شود
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است